Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

  Helse

  Mann dytter stor stein.         

Råd, struktur og livsveivalg.

Mange opplever at man kommer til et punkt i livet hvor man stopper litt opp. Man begynner å stille seg selv spørsmål om sin egen livssituasjon. For mange handler dette om Karriere som er beskrevet lenger ned her, men for andre handler dette om andre områder i livet som er på utsiden av yrkeslivet.

Mange søker behandling som kan hjelpe dem. Energi avbalansering er ofte effektfullt. Noen søker verktøy de kan bruke på egenhånd etter at de har blitt bevisst dem. En del søker en å snakke med som kan lytte til dem, gi veiledning på en objektiv måte gi muligheter til å reflektere over egen situasjon på en måte som ivaretar den enkeltes verdighet og integritet beskyttet av personvern og taushetsplikt. 

Dersom du ønsker å finne løsninger på din livssituasjon på områder som selvtillit, familie, sosiale, mentale, åndelige, selvbilde, selvfølelse, fysiske og psykiske utfordringer kan temaene beskrevet under være gode livsmarkører for veien videre!

Les mer om  Helse og velvære

Les mer om Kinesiologi og våre tilbud.

Les mer om Healing og våre tilbud.

Informasjonsfolder, time og visitkort.

 

P

P 


Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn