Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

HVA ER KINESIOLOGI?

Den amerikanske kiropraktoren George Goodheart regnes som «oppfinneren» av kinesiologi tidlig på 1960-tallet, selv om mange andre pionerer bidro både før og samtidig med ham.

Kinesiologi er en måte å gjenopprette grunnleggende god helse. Ved hjelp av muskelresponsen (testing av muskelens styrke), åpnes det for tilgangen til dypereliggende informasjon om temaet man jobber med og hva kroppen trenger for å komme i balanse. Kinesiologi brukes til å gjenopprette balansen mellom det fysiske, mentale og emosjonelle.

Alt henger sammen med alt så la oss sammen gjøre et forsøk på å skape "Et mentalt bilde" for å oppnå forståelse.

Tenk deg at du var plaget med hestehov på plenen din. Den skulle være fri for hestehov og annet "ugrass" så dette er et problem du må få bukt med. Noe må gjøres og her ville Kinesiologien og tradisjonell medisin angrepet dette "problemet" på to forskjellige måter......Les mer her.

HVEM HAR NYTTE AV KINESIOLOGI?

Kinesiologi behandler ikke diagnoser, men årsaken til symptomene man opplever, samt selve opplevelsen av å leve med symptomene. Selv om disse tilsynelatende kan være like fra person til person og dermed danne en opplevelse av å være samlende under en diagnose er kinesiologien opptatt av å finne den unike og ulike bakenforliggende årsaken hos den enkelte. 

Dersom noe, eller noen hindrer deg å leve det livet du ønsker, kan denne påvirkningen.... Les mer her.

 Bestillie time /gavekort hos Kinesiolog?

HAR DU LYST TIL Å LÆRE KINESIOLOGI?

Kurs i Moss 2022 - 2023.

Pedagog

Pedagogisk kinesiologi

Hvis du arbeider i skolen, vil du kunne bruke pedagogisk kinesiologi som et supplement til tilrettelagt opplæring og spesialundervisning.

Pedagogisk Kineiologi 1 er et begynnerkurs i kinesiologi. –  er et grunnkurs hvor vi tar for oss lett muskeltesting, noen grunnleggende tester og systematikken i ei energibalansering;  Etter kurset kan du øve på kinesiologi på venner og kjente, og du har lært noen energiøvelser du kan lære bort til venner, barn, elever og andre. 

Med Pedagogisk Kinesiologi 1 og 2 vil du ha et godt fundament for å komme i gang med å praktisere kinesiologi. Et fantastisk verktøy som gjøre at du med stor kraft kan hjelpe medmennesker til bedre livsopplevesler, helse og hverdagsglede. 

HJERNEN

HJERNEN

Hjernen OneBrain 1-4

Dersom du i dag driver, -eller har ønske om å komme igang med egen praksis med å tilby coaching, samtale og, -livsveileding til dine klineter er det naturlig å vurdere om dette er noe du ønsker å bruke profesjonelt. Et meget sterkt verktøy som hjelper dine klieneter til å nå dype og bankenforliggende årsaker til deres livssituasjon i dag.

Du lærer å teste og balansere områder og funksjoner i hjernen, bl.a. samarbeidet mellom høyre og venstre hjernehalvdel, hjernelappene og hjernebjelken. Vi arbeider også med språksentrene i hjernen. Dette kurset gir deg som kinesiolog noen enkle, men dype og effektive måter å stimulere og balansere hjernen og viktige hjernefunksjoner.

Dette kurset fokuserer på hjernestammen («krypdyrhjernen»), som er den nederste og eldste delen av hjernen. Vi arbeider bl.a. med den forlengede marg, illehjernen, thalamus og hypofysen, og vi utforsker og balanserer de ulike funksjonene som ligger i disse strukturene.

Hovedfokuset her er på det limbiske system («den emosjonelle hjernen»), med bl.a. hippocampus, «luktelappen» og amygdala, og vi utforsker dem etter samme mal som i hjernen 2. I tillegg tar vi for oss den pre-motoriske, den motoriske og den sensoriske bark, og vi arbeider med øret/hørsel/balanse.

Du lærer om anatomien til et nevron, om aksjonspotensialet, om synapser og om nerveimpulser. Vi tar for oss ulike nevrotransmittere, f.eks. adrenalin, dopamin og endorfiner. Vi tester også tilbake og fram i tid.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn